Het beoordelingsproces

Om de beurzen die we beoordelen te beoordelen en te rangschikken, kijken we naar factoren zoals gebruiksgemak, kosten, handelsfuncties en ondersteuning. Houd er rekening mee dat we niet elke afzonderlijke uitwisseling hebben beoordeeld, en afhankelijk van uw situatie kan de uitwisseling die u verkiest, anders zijn dan degene die we hebben gekozen.

Makkelijk te gebruiken

Dit omvat het gemak van het installatie- en verificatieproces voor het aanmelden bij de centrale, de mogelijkheid voor fiat-stortingen en de algemene gebruikersinterface (gebruikersinterface).

Vergoedingen

Beurzen kunnen totaal verschillende vergoedingsstructuren hebben. Dit soort kosten omvat stortings- en opnamekosten voor fiat, algemene handelskosten en stortings- en opnamekosten voor cryptovaluta. Over het algemeen geldt: hoe lager de vergoedingen, hoe beter voor een handelaar (ervan uitgaande dat er geen kwaliteitsverlies is van de andere aangeboden beurs en uitgaande van verborgen kosten).

Handelsfuncties

De manier waarop je in crypto kunt handelen kan ook per exchange verschillen. Sommige beurzen staan ​​alleen marktorders toe, andere hebben geavanceerde handelsplatforms met talloze grafieken, live orderboeken en stop-, limiet- en marktorders. Het zijn factoren zoals deze waarmee we rekening houden bij het bepalen van de gebruikerservaring bij het handelen op een specifieke beurs. We kijken ook naar het aantal verschillende cryptocurrencies dat een exchange kan aanbieden.

Ondersteuning

Voor ondersteuning kijken we naar de algemene ondersteuningsopties die worden aangeboden, waaronder telefonische ondersteuning, tickets en livechat. We kijken ook naar de mate van kennis die de uitwisseling op hun site oplevert.