Over Ons

Lees meer over onze reis, wat ons en het team achter Crypto Head drijft.

Ontmoet het team

Tom Headshot

Tom DS

Mede-oprichter

Adam Morris

Mede-oprichter

James Headshot

James Page

Technische schrijver

Onze missie

Bij Crypto Head willen we een omgeving creëren die Cryptocurrency gemakkelijk verteerbaar maakt. Het onderwerp zelf kan erg complex zijn en voor veel mensen die de branche proberen te betreden, is het gewoon te moeilijk.

Ons doel is om informatie te verstrekken op een manier die gemakkelijk te begrijpen is, wat betekent dat iedereen die in cryptocurrency wil investeren, dit kan doen. Of je nu een 23-jarige techneut bent of een 70-jarige gepensioneerde, wij vinden dat iedereen dezelfde kans moet hebben als het gaat om deze nieuwe en opwindende branche.

Ons verhaal

Toen we met Crypto Head begonnen, begonnen we aanvankelijk met een aantal vrij eenvoudige handleidingen en informatie. In de loop van de tijd hebben we dat langzaam ontwikkeld tot een veel grotere kennisbron.

We hebben nu handleidingen over een groot aantal onderwerpen in Australië, Canada, het VK en de VS. Tot nu toe hebben we de oorspronkelijke doelen bereikt die we hebben gesteld, en we zijn verheugd om te blijven groeien en Crypto Head te bouwen om een onschatbare bron van informatie in de crypto-industrie te worden.